ALIVIO THERM vă pune la dispoziție o gamă largă de accesorii pentru ușileși ferestrele din PVC și Aluminiu .

Va asteptam in show-room under avem o paleta larga de modele si culori !

PERVAZE

Pervazuri interioare din PVC

Pervazurile interioare întregesc ansamblul de tâmplărie, având un rol estetic de înfrumusețare dar și un rol funcțional de protecție a peretelui. Pun în valoare finisajele și designul interior, creează o ambianță plăcută și asigură o notă de bun gust fiecărei încăperi.

Sunt construite dintr-o placă PVC de o structură specială, care le oferă o durabilitate îndelungată, o protecție eficientă împotriva umidității și a șocurilor mecanice. Oferim garanția păstrării aspectului inițial o perioadă îndelungată, fără zgârieturi, în condiții de utilizare intensive.

Pervazuri exterioare din Aluminiu

Pervazurile exterioare completează estetic și funcțional tâmplăria PVC, oferind o protecție sporită la exterior împotriva fenomenelor naturale, prevenind infiltrarea apei meteorice în interiorul peretelui.Toate pervazurile exterioare sunt din aluminiu, fapt care le oferă o rigiditate și o rezistentă ridicată. De asemenea sunt prevăzute cu folie de protecție împotriva zgârieturilor care pot apărea din diferite cauze.

Sistemul de pervazuri de exterior are ca rol principal protejarea eficientă a zidăriei și a fațadei locuinței în zona tâmplăriei împotriva înghețului, a pătrunderii apei și murdăriei. Capacele laterale, ca elemente de închidere, împiedică deteriorarea tencuielii zidăriei la extremități.

Pervazul de exterior din Aluminiu are lățimi cuprinse între 110 mm și 360 mm, iar grosimea acestuia este cuprinsă între 1,3 mm și 2,6 mm în funcție de lățimea acestuia.

Pervaz interior

glaf int

Pervaz exterior

glaf ext

plase-insecte

Plase insecte

Compania Alivio Therm vă oferă sisteme de protecție împotriva insectelor pentru a vă bucura de o ambiantă plăcută în cameră chiar dacă lăsați fereastra deschisă. Plasele contra insectelor vă ajută să scăpați de musafiri nepoftiți, ușor și eficient.

Din punct de vedere constructiv și al design-ului, Alivio Therm vă oferă:

  • Plase fixe contra insectelor
  • Plase mobile tip rulou
  • Plase mobile în caseta ruloului
  • Plase contra insectelor tip ușă

Plasele sunt construite cu ramă din aluminiu, iar sita este din fibra de carbon translucentă, rezistentă la intemperii și la acțiunea razelor solare.Plasele noastre au o transparență ridicată oferind o bună vizibilitate șipermițând schimbul permanent de aer între interior și exterior.

Plasele contra insectelor au fost concepute pentru a se integra perfect in designul ferestrelor și ușilor casei dvs.,  oferind un aspect plăcut încăperilor unde sunt montate.

RULOURI

Rulourile oferă o intimitate sporită, protejând proprietarii de privirile indiscrete ale curioșilor, atunci când ferestrele sunt orientate către stradă sau spre o casă vecină. De asemenea poluarea fonică este redusă considerabil oferind un confort sporit.

Rulourile vin să completeze ansamblul tâmplăriei PVC, oferind posibilitatea de a regla climatul din interior și ajutând la economisirea de energie. În sezonul cald rulourile sunt ca o barieră termică, care nu permite supraîncălzirea spațiului interior. În anotimpul rece rulourile diminuează pierderile de căldură, realizând o foarte bună izolație termică.

ALIVIO THERM vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu 3 tipuri de rulouri:

Rulou suprapus

Rulourile suprapuse se montează peste tâmplăria nou fabricată și se încadrează împreună cu aceasta în spațiul destinat ferestrei.Vă oferim o gamă variată de culori pentru caseta și lamelele ruloului, pentru a păstra designul tâmplăriei PVC și al fațadei clădirii.

Rulourile suprapuse oferă posibilitatea de montare a unei plase de insecte mobile în caseta. În cazul rulourilor suprapuse, plasa de insecte se montează în exteriorul perdelei de lamele și nu în spatele acesteia. Explicația este aceea că ruloul suprapus asigură un coeficient ridicat de protecție termică interiorului. Pentru ca această protecție termică sa fie realizată, lamelele de aluminiu trebuie să fie cât mai aproape de tâmplărie.

Rulou exterioraplicat

Rulourile exterioare din aluminiu sunt prezente într-o gamă extrem de largă de culori, după dorința clientului și au rolul de a proteja fereastra de intemperii precum și de a obtura complet accesul luminii în încăpere. Tipul de materialdin care sunt executate șicalitatea acestuia asigură o stabilitate în timp deosebită, manevrabilitatea acestui tip de rulouri este deosebit de ridicată, asigurându-se facilitatea de acționare.Aluminiul, cu proprietățile sale anticorozive, vopsit în câmp electrostatic permite o curățare și întreținere ușoară precum și o utilizare îndelungata.

Rulou din PVC

Rulourile din Pvc sunt cele mai economice filtre împotriva luminii, prafului, zgomotului și a variațiilor de temperatura. Sunt o soluție viabilă pentru instalarea sistemului de umbrire pe tâmplăria PVC. Lamelele și profilurile de ghidare sunt din PVC, caseta este din tablă zincată, iar acționarea este manuală.

Avantajele principale oferite de rulourile din PVC sunt:

  • Protecţia ferestrelor de intemperiile naturii
  • Asigurarea unui grad ridicat de intimitate împotriva privirilor indiscrete
  • Diminuarea pierderilor de energie, realizând o izolare termica bună.

Rulou suprapus

rulouri-suprapuse-

Rulou exterioraplicat

RULOU EXTAPLC

Rulou incastrat vs. Rulou aplicat

RULOU

Jaluzele orizontale

jaluzele-orizontale

Jaluzele verticale

verticale jal

Jaluzele

Jaluzele orizontale din aluminiu ocupa un loc important in amenajarea unui interior modern. Jaluzelele orizontale ofera protectie impotriva caldurii si, in acelasi timp, permit reglarea fluxului de lumina prin orientarea suprafetei lamelelor. Diversitatea modelelor si a culorilor fac din acest produs unul dintre cele mai utilizate pentru umbrirea interioara. Avantajele jaluzelelor orizontale din aluminiu le constituie intretinerea usoara si montajul simplu.

Jaluzelele verticale sunt solutia ideala pentru umbrirea spatiilor sociale, cabinetelor si birourilor, dar tot mai des isi gasesc utilitatea si in spatiile locuibile, ca si alternativa la perdele si draperii. De multe ori, jaluzelele verticale sunt utilizate la delimitarea spatiului si sunt potrivite pentru umbrirea spatiilor mari, avand un efect decorativ.

Gama variata de modele si de culori permite diferite combinatii si ofera posibilitatea de a crea un interior original si elegant. Noua colectie de stofe surprinde placut prin varietate si culoare. O noutate absoluta este stofa care nu permite trecerea luminii (black out).
Toate stofele sunt tratate antistatic fiind potrivite si pentru persoane alergice. Datorita acestui tratament, efortul de intretinere este minim. Dupa o anumita perioada stofa din jaluzelele verticale este recomandat sa fie curatata cu aparatul cu ultrasunete.
Un alt avantaj il constituie varietatea posibilitatilor de executie. Cu jaluzele verticale se pot umbri suprafete curbe si oblice, avand mai multe moduri de actionare. Jaluzelele verticale se pot monta in tavan sau utilizand console de pereti.

Rolete

Roletele textile creaza in orice locuinta o atmosfera placuta si originala. Roleta textila este un accesoriu atractiv si practic, din ce in ce mai apreciat in randul persoanelor preocupate de amenajarea interiorului. In timp, oferta de rolete textile a crescut considerabil, gama modelelor disponibile s-a diversificat, acest tip de produs devenind perfect adaptat cerintelor actuale ale pietei.
Se poate opta pentru roletele textile cu actionare clasica, cu snur, sau pentru roletele actionate de lantisorul cu bile.

Gradul de umbrire poate fi ales prin fixarea roletei in pozitia dorita. Pentru umbrirea completa sunt disponibile stofe opace care nu permit trecerea luminii.
Toate stofele folosite pentru motarea roletelor textile au un aranjament special, care permite rularea corecta a roletei asigurand aspectul placut si ordonat.

Rolete

rolete