Preturile practicate de noi pentru orice operatiune de service ferestre si usi sunt minime.

Termopanele ca si oricare alt produs achizitionat de dumneavoastra pot intampina probleme si daca nu sunt unele majore, necesita doar reglare. Reglarea termopanelor consta in fixarea corecta a acestora.

Motive pentru defectiuni pot fi unele din cele mai banale sau simple. Daca din diverse motive se lasa usa sau geamul de termopan, chemati specialistii, intr-un timp foarte scurt acestia vor rezolva problema. Nu este indicat sa incercati singuri sa reglati termopanele, chiar daca exista o serie intreaga de tutoriale care se vor a va invata acest lucru, trebuie sa stiti ca reglarea unei ferestre tamplarie aluminiu sau PVC nu este floare la ureche. Nu este de ajuns sa bateti de doua ori cu ciocanul si gata.

Operatiunea este mult mai complicata si complexa, puteti face mai mult rau decat bine daca nu ati mai intampinat situatii similare. Mai bine lasati un specialist cu experienta sa-si faca treaba.

Reparatiile ferestrelor sunt necesare de obicei in momentul in care dumneavoastra ori nu ati facut revizia ferestrelor, ori geamurile sunt vechi iar problemele pot aparea din multiple motive. Va oferim solutii complete si informatii utile pentru ferestrele si usile dumneavoastra.

Ferestre greu de manevrat – ce e de facut?

Nu este nici un secret faptul ca, in timp, feroneria ferestrelor se uzeaza. Efectele constau intr-o etansare precara sau o actionare dificila a lor. Pentru remedierea problemelor pot fi necesare interventii de reglaj al ferestrelor pe inaltime, reglaj al balamalelor, reducerea presiunii de pe garnituri sau calarea sticlei.

Care sunt insa factorii care determina aceste disfunctionalitati? In functie de locul in care apar problemele, cauzele pot fi urmatoarele:

  • – s-a produs o decalare intre blocatorii montati pe tocul ferestrei si sistemul de inchidere propriu-zis
  • – fereastra s-a lasat, ajungand sa se frece pe piesa de contra-lasare
  • – fereastra se freaca de ultimul blocator al partii batante, din partea de sus a tocului

Dereglarea pe inaltime a unei ferestre implica readucerea ei la acelasi nivel cu tocul, o interventie perfect valabila si extrem de utila atat pentru ferestrele batante, cat si pentru cele oscilobatante.

Bineinteles, exista insa numeroase situatii in care balamalele se uzeaza. Daca este vorba de cea montata pe toc, isi poate deplasa pozitia astfel incat spatiul necesar pentru deschiderea normala a ferestrei sa fie micsorat, de aici problemele de actionare. Sistemele mai noi insa permit reglarea cu usurinta a acestui spatiu. O data identificata aceasta cauza, ea poate fi remediata foarte usor.

Atunci cand fereastra nu mai izoleaza corespunzator – se aud zgomote de afara sau intra curentul in casa – sau, la fel de suparator, fereastra trebuie actionata cu forta pentru a o putea deschide sau inchide, problema ar putea fi la garnituri. Poate au fost montate niste garnituri prea groase de la bun inceput sau pur si simplu si-au pierdut elasticitatea si au inceput sa se lase. Oricum ar fi, trebuie determinat gradul de uzura al garniturilor si hotarat daca este necesara inlocuirea lor completa sau o simpla lubrifiere.

De foarte multe ori procesul in sine, de raparatie a sistemului de actionare, este extrem de simplu. Mai dificil poate fi sa identifici problema sau sa gasesti piesele recomandate. Ai astfel de ales intre a remedia situatia de unul singur si a apela la ajutor profesionist. Daca inca mai ai garantie, este mai mult decat recomandat sa te folosesti de ea. Daca nu mai ai, va trebui sa hotarasti cat esti dispus sa risti de unul singur – nu ignora insa cheltuielile aferente in cazul in care nu reusesti sa le repari ci, dimpotriva, agravezi situatia…

Reparatii termopane – solutii complete pentru ferestrele termopan

Tamplaria pvc a dumneavoastra are o durata medie de viata de circa 25 de ani.

Pentru o buna functionare a sistemulul dumneavoastra de termopane, ferestrele de tamplarie pvc si aluminiu trebuiesc intretinute periodic.

Garniturile trebuie unse cu uleiuri speciale astfel cauciucul nu va mai capata rigiditate si nu va mai izola corespunzator, lasand atat apa cat si curentii de aer sa patrunda in incapere.

Feroneria trebuie gresata periodic, pentru a evita griparea.

Praful si mizeria depusa pe mecanisme poat contribui la defectarea prematura a pieselor active.

Toate aceste operatii vor fi efectuate de specialistii nostri si cu aceasta ocazie se va face si un reglaj complet pentru a asigura o functionare buna si de durata a ferestrelor dumneavoastra.

logo

Noi gasim solutii pentru rezolvarea problemelor dvs.

  • Calitate
  • Seriozitate
  • Solutii bune
  • Timp rapid de efectuare a reparatiilor
  • Disponibilitate