Totul ce Trebuie sa stiti depre ALIVIO THERM

Alivio Therm SRL isi propune sa vina in intampinarea nevoilor clientilor oferind servicii de consiliere,livrare ,montaj, reparatii si intretinere a tamplariei Pvc si AL. Suntem o firma tanara care a decis sa vina pe piata cu idei constructive,generatoare de servicii complete. V-ati gandit ca la fel ca si viata oamenilor viata ferestrelor si a usilor trebuie intretinuta?Noi ne-am gandit si asa a aparut ideea de Clinica de termopane.

Un client a surprins foarte frumos ideea atunci cand a apelat la serviciile noastre :”Tamplaria mea scartie din incheieturi,se clatina pe picioare si cred ca are si tensiune.

Credem ca gama larga de servicii permite clientilor nostrii sa se adreseze unei singure surse-Alivio Therm avantajul fiind costul final eficient si usor de gestionat. SC Alivio Therm SRL – ofera clientilor servicii de reparatii si intretinere a ferestrelor,usilor,plase insecte,rulouri,jaluzele. Poti beneficia de mai multe servicii de la o singura sursa, prin urmare raportul cost/eficienta va fi usor de gestionat.

Fereastra – orice forma pentru orice cladire.
In scopul de a va oferi ferestre cu o calitate excelenta,un design atragator avem parteneriate incheiate cu Maxima Profil Nord, Europlast-Falticeni.
Usile – usa de intrare reprezinta primul contact cu personalitatea casei dumneavoastra.Este ca o carte de vizita
de aceea trebuie bine aleasa,gandita,executata ,durabila,usor de curatat,sa asigure paza si protectie.

Va oferim urmatoarele servicii:
-livrare si montaj ferestre,usi Pvc si Al.
-demontarea corecta a elementelor vechi de tamplarie.
-furnizarea si montajul elementelor suplimentare de feronerie(deschidere pentru aeresire,inchideri suplimentare)
-reparatii,curatare,intretinere.
-deblocare usi, ferestre.
-serviciul piese de schimb.

La noi beneficiati de :

Calitate 100
Disponibilitate 100
Preturi ajustate 100
Seriozitate 100

Furnizori