Feronerie MACO

Firma Alivio Therm foloseste pentru echiparea tamplariei pvc rehau feronerie MACO, lider de necontestat atat in producerea de feronerie pentru usi si ferestre pvc cat si in multe alte domenii de activitate.
Avantajele Feroneriei MACO

 •  Feroneria MACO Multimatic are o rezistenta la coroziune ridicata (producatorii de ferestre de pe litoralul Marii Negre folosesc feroneria maco deoarece este cea mai rezistenta de pe piata in conditii saline
 • Balamalele feroneriei MACO Multimatic sustin 120 KG in comparatie cu celelalte feronerii care sustin 80-100 KG
 •  Balamaua inferioara a feroneriei MACO Multimatic este reglabila in 3 directii ( 3D )
 • Boltul balamalei este antiefractie. Nu poate fi scos decat in conditii speciale. Balamalele au o bucsa din teflon care nu permit ca boltul sa cada in timp. Boltul ramane blocat in primul lagar al balamalei.
 •  Feroneria MACO Multi-matic este echipata cu sistem impotriva actionarii gresite cu rol de asezare a cercevelei pe toc ( reglaj pe verticala ). In conditiile in care fereastra se deregleaza in timp, sistemul impotriva actionarii gresite aduce cerceveaua in pozitia reglata in momentul montajului
 • Rolele de inchidere tip ciuperca au o frecare mult mai mica pe contraplaca fata de cei clasici. (actionare mai usoara a feroneriei )
  Feroneria MACO Multi-matic este echipata standard cu microventilatie in 2 trepte
  Opozantul de pe toc este tip antiefractie
 • La ferestrele in 2 canaturi, canatul inactiv va fi actionat dintr-o singura manevrare cu ajutorul unei parghii centrale. ( nu vor mai fi 2 actionari sus si jos )
  Feroneria MACO Multi-matic este garantata de producator pentru 20.000 de cicluri inchidere-deschidere fata de G-U care este garantata pentru 15.000 de cicluri
 •  MACO este unul dintre liderii europeni in productia de feronerie
  Feroneria MACO Mult-imatic este produsa 100% pe teritoriul Austriei, la fabricile din Triben si Salzburg
 • Feroneria MACO Multi-matic poate fi echipata si cu maner fals + blocaj. Acest sistem se monteaza doar pe opozantul de pe toc. Are un avantaj sporit in momentul montarii ferestrei.

Feronerie G-U

Alt tip de feronerie utilizata de noi este marca G-U (GRETSCH-UNITAS Gmbh), import Germania, tip UNIJET, cu reglare pe trei directii.

Este cea mai performanta feronerie pentru tamplaria PVC, aceasta si datorita microventilatiei pe care o asigura

Manerul are o pozitie intermediara care permite deschiderea garniturii 1 mm, facilitand astfel aerisirea camerei. In cazul in care curentul de aer va solicita suplimentar, feroneria o inchide automat pentru a proteja incaperea, conform legii lui Bermule

Utilizarea feroneriei G-U Unijet inseamna mai multa flexibilitate, mai multa securitate (mai multe puncte de inchidere securizate), mai multa comoditate (reglajele se fac cu Torx) si mai multa eficienta.

Bratele de foarfeci oscilo-batante permit pozitii aditionale de ventilatie rezultand un confort suplimentar. Bratele foarfecilor sunt prevazute cu siguranta antitrantire. Toate componentele de feronerie G-U pentru usi si ferestre sunt tratate cu ferGUard silver, o acoperire metalica de o calitate superioara ce ofera o protectie mare impotriva corodarii si se caracterizeaza prin design-ul atractiv al tuturor pieselor de feronerie.