Pervazuri interioare din PVC

Pervazurile interioare întregesc ansamblul de tâmplărie, având un rol estetic de înfrumusețare dar și un rol funcțional de protecție a peretelui. Pun în valoare finisajele și designul interior, creează o ambianță plăcută și asigură o notă de bun gust fiecărei încăperi.

Sunt construite dintr-o placă PVC de o structură specială, care le oferă o durabilitate îndelungată, o protecție eficientă împotriva umidității și a șocurilor mecanice. Oferim garanția păstrării aspectului inițial o perioadă îndelungată, fără zgârieturi, în condiții de utilizare intensive.

                                                           Pervazuri exterioare din aluminiu

Pervazurile exterioare completează estetic și funcțional tâmplăria PVC, oferind o protecție sporită la exterior împotriva fenomenelor naturale, prevenind infiltrarea apei meteorice în interiorul peretelui.Toate pervazurile exterioare sunt din aluminiu, fapt care le oferă o rigiditate și o rezistentă ridicată. De asemenea sunt prevăzute cu folie de protecție împotriva zgârieturilor care pot apărea din diferite cauze.

Sistemul de pervazuri de exterior are ca rol principal protejarea eficientă a zidăriei și a fațadei locuinței în zona tâmplăriei împotriva înghețului, a pătrunderii apei și murdăriei. Capacele laterale, ca elemente de închidere, împiedică deteriorarea tencuielii zidăriei la extremități.

Pervazul de exterior din Aluminiu are lățimi cuprinse între 110 mm și 360 mm, iar grosimea acestuia este cuprinsă între 1,3 mm și 2,6 mm în funcție de lățimea acestuia.

 

Plase de insecte

Sisteme de protecție împotriva insectelor pentru a vă bucura de o ambianță plăcută în cameră chiar dacă lăsați fereastra deschisă.Plasele contra insectelor vă ajută să scăpați de musafiri nepoftiți, ușor și eficient.

Din punct de vedere constructiv și al design-ului dispunem de:

  • Plase fixe contra insectelor
  • Plase mobile tip rulou
  • Plase mobile în caseta ruloului
  • Plase contra insectelor tip ușă

Plasele sunt construite cu ramă din aluminiu, iar sita este din fibra de carbon translucentă, rezistentă la intemperii și la acțiunea razelor solare.Plasele noastre au o transparență ridicată oferind o bună vizibilitate și permițând schimbul permanent de aer între interior și exterior.

Plasele contra insectelor au fost concepute pentru a se integra perfect in designul ferestrelor și ușilor casei dumneavoastră, oferind un aspect plăcut încăperilor unde sunt montate.

Rulouri

Rulourile oferă o intimitate sporită, protejând proprietarii de privirile indiscrete ale curioșilor, atunci când ferestrele sunt orientate către stradă sau spre o casă vecină. De asemenea poluarea fonică este redusă considerabil oferind un confort sporit.

Rulourile vin să completeze ansamblul tâmplăriei PVC, oferind posibilitatea de a regla climatul din interior și ajutând la economisirea de energie. În sezonul cald rulourile sunt ca o barieră termică, care nu permite supraîncălzirea spațiului interior. În anotimpul rece rulourile diminuează pierderile de căldură, realizând o foarte bună izolație termică.

Rulou suprapus

Rulourile suprapuse se montează peste tâmplăria nou fabricată și se încadrează împreună cu aceasta în spațiul destinat ferestrei.Vă oferim o gamă variată de culori pentru caseta și lamelele ruloului, pentru a păstra designul tâmplăriei PVC și al fațadei clădirii.

 

Rulourile suprapuse oferă posibilitatea de montare a unei plase de insecte mobile în casetă.În cazul rulourilor suprapuse, plasa de insecte se montează în exteriorul perdelei de lamele și nu în spatele acesteia. Explicația este aceea că ruloul suprapus asigură un coeficient ridicat de protecție termică interiorului. Pentru că această protecție termică să fie realizată, lamelele de aluminiu trebuie să fie cât mai aproape de tâmplărie.

                                                       

Rulou exterior aplicat

 

Rulourile exterioare din aluminiu sunt prezente într-o gamă extrem de largă de culori, după dorința clientului și au rolul de a proteja fereastra de intemperii  și de a obtura complet accesul luminii în încăpere.

Tipul de material din care sunt executate și calitatea acestuia asigură o stabilitate în timp deosebită, manevrabilitatea acestui tip de rulouri este deosebit de ridicată, asigurându-se facilitatea de acționare.Aluminiul, cu proprietățile sale anticorozive, vopsit în câmp electrostatic permite o curățare și întreținere ușoară precum și o utilizare îndelungată.

jaluzele-orizontale

verticale jal

Jaluzele

Jaluzele orizontale din aluminiu ocupă un loc important în amenajarea unui cadru interior modern.Jaluzelele orizontale oferă protecție împotriva căldurii și în același timp permit reglarea fluxului de lumină prin orientarea suprafeței lamelelor.Diversitatea modelelor și a culorilor fac din acest produs unul dintre cele mai utilizate pentru umbrirea interioară.

Avantajele jaluzelelor orizontale din aluminiu le constituie întreținerea ușoară și montajul simplu.

 

 

 

 

Jaluzelele verticale sunt soluția ideală pentru umbrirea spațiilor sociale, cabinetelor și birourilor, dar tot mai des iși găsesc utilitatea și în spațiile locuibile ca și alternativă la perdele și draperii.De multe ori, jaluzelele verticale sunt utilizate la delimitarea spațiului și sunt potrivite pentru umbrirea spațiilor mari, având un efect decorativ.

Gama variată de modele și de culori permite diferite combinații și oferă posibilitatea de a crea un interior original și elegant.Noua colecție de stofe surprinde plăcut prin varietate și culoare. O noutate absolută este stofa care nu permite trecerea luminii (black out).

Rolete

Roletele textile crează în orice locuință o atmosferă plăcută și originală.Roleta textilă este un accesoriu atractiv si practic, din ce în ce mai apreciat în randul persoanelor preocupate de amenajarea interiorului.În timp, oferta de rolete textile a crescut considerabil, gama modelelor disponibile s-a diversificat, acest tip de produs devenind perfect adaptat cerintelor actuale ale pieței.Se poate opta pentru roletele textile cu acționare clasică, cu șnur, sau pentru roletele acționate de lănțișorul cu bile.

Gradul de umbrire poate fi ales prin fixarea roletei in poziția dorită.Pentru umbrirea completă sunt disponibile stofe opace care nu permit trecerea luminii.Toate stofele folosite pentru montarea roletelor textile au un aranjament special, care permit rularea corectă a roletei asigurând aspectul plăcut și ordonat.

rolete