Termopanele ca și oricare alt produs achiziționat pot întâmpina probleme, chiar dacă nu sunt  majore, acestea necesită doar reglare.Reglarea termopanelor constă în fixarea corectă a acestora.

Dacă din diverse motive vă lasă ușa sau geamul de termopan, chemați specialiștii.Într-un timp foarte scurt aceștia vor rezolva problema.Nu este indicat să încercați singuri să reglați termopanele.

Chiar dacă există o serie intreagă de tutoriale care se vor a vă învăța acest lucru, trebuie sa știți că reglarea unei ferestre nu este floare la ureche.

Reparațiile ferestrelor sunt necesare de obicei în momentul în care dumneavoastră nu ați făcut revizia ferestrelor.Altă cauză poate fi vechimea geamurilor.Vă oferim soluții complete și informații utile pentru ferestrele si ușile dumneavoastră.

Ferestre greu de manevrat – ce e de facut?

Nu este nici un secret faptul că în timp, feroneria ferestrelor se uzează.

Efectele constau într-o etanșare precară sau o acționare dificilă a lor.Pentru remedierea problemelor pot fi necesare intervenții de reglaj al ferestrelor pe inalțime, reglaj al balamalelor, reducerea presiunii de pe garnituri sau calarea sticlei.

Care sunt însă factorii care determină aceste disfuncționalități?

  •  s-a produs o decalare între blocatorii montați pe tocul ferestrei și a sistemului de închidere propriu-zis
  •  fereastra s-a lăsat, ajungând să se frece pe piesa de contra-lăsare
  •  fereastra se freacă de ultimul blocator al părții batante, din partea de sus a tocului

Dereglarea pe inălțme a unei ferestre implică readucerea ei la acelați nivel cu tocul, o intervenție perfect valabilă si extrem de utilă atât pentru ferestrele batante, cât și pentru cele oscilobatante.

Bineînțeles, există insă numeroase situații în care balamalele se uzează.Daca este vorba de cea montată pe toc, își poate deplasa poziția astfel încât spațiul necesar pentru deschiderea normală a ferestrei să fie micșorat, de aici problemele de acționare.

Sistemele mai noi permit reglarea cu ușurință a acestui spațiu.O data identificată aceasta cauză, ea poate fi remediată foarte usor.

Atunci când fereastra nu mai izolează corespunzător – se aud zgomote de afară sau intră curentul in casă – sau, la fel de supărător, fereastra trebuie acționată cu forță pentru a o putea deschide sau închide, problema ar putea fi la garnituri:

Poate au fost montate niște garnituri prea groase de la bun început sau pur ți simplu și-au pierdut elasticitatea și au început să se lase.Oricum ar fi, trebuie determinat gradul de uzură al garniturilor si hotărât dacă este necesară înlocuirea lor completă, sau doar o simplă lubrifiere.

Reparații termopane – soluții complete pentru ferestrele de termopan

Tâmplăria  dumneavoastră are o durată medie de viață de circa 25 de ani.

Pentru o bună funcționare a sistemului dumneavoastră de termopane, ferestrele de tâmplărie pvc si aluminiu trebuiesc întreținute periodic.

Garniturile trebuie unse cu uleiuri speciale astfel cauciucul nu va mai căpăta rigiditate si nu va mai izola corespunzator, lăsând atât apa cât și curenții de aer să patrundă în încăpere.

Feroneria trebuie gresată periodic, pentru a evita griparea.

Praful si mizeria depusă pe mecanisme poate contribui la defectarea prematură a pieselor active.

Toate aceste operații vor fi efectuate de specialiștii noștri si cu această ocazie se va face și un reglaj complet pentru a asigura o funcționare bună și de durată a ferestrelor dumneavoastră.

Noi găsim soluții pentru rezolvarea problemelor.

  • Calitate
  • Seriozitate
  • Soluții bune
  • Timp rapid de efectuare a reparațiilor
  • Disponibilitate